top of page
  • Writer's pictureThe Codex Cultus Concept

Οι προφητείες για το 2019


Εισαγωγή


Νέα χρονιά ξεκίνησε και άραγε πόσο ταιριαστό θα ήταν να αναφερθούμε στις προφητείες και τις προβλέψεις που αναφέρονται στο 2019? Θα εξετάσουμε μερικές από αυτές τις προβλέψεις που αναφέρονται στο 2019 και ποιες είναι πιθανό να συμβούν. Θα υπάρξει άραγε εναλλακτική μορφή ενέργειας προερχόμενη από την Αφροδίτη? Θα πάρει άλλος τη θέση του Trump στην Προεδρία? Αυτά και άλλα πολλά θα εξετάσουμε στην παρακάτω ενότητα!

Baba Vanga


Η Baba Vanga (1911-1996) ήταν μια τυφλή μύστης από τη Βουλγαρία που πέθανε το 1996. Είδε οράματα μελλοντικών γεγονότων έως και τον 51 αιώνα. Ένα από τα πιο γνωστά αναφερόταν στο χτύπημα στους δίδυμους πύργους. Τα γραπτά της είναι καλά φυλασσόμενα από τους πιστούς ακολούθους της. Για το 2019 πρόβλεψε την πτώση του Trump λόγω προβλήματος υγείας και ότι ο Πούτιν θα γλύτωνε από απόπειρα δολοφονίας και ως απόρια των παραπάνω γεγονότων θα καταλήξει στην πτώση της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Paul Begley


Ο Paul Begley είναι πάστορας από την Indiana της Αμερικής, γνωστός και σαν διασημότητα του Internet και προφήτης. Έχει δική του εκπομπή την οποία, όπως ισχυρίζεται, παρακολουθούν σχεδόν 23 εκατομμύρια άνθρωποι. Έχει κάνει μερικές προβλέψεις, ανησυχητικές για αυτόν, σύμφωνα με τις οποίες το τέλος του κόσμου είναι πιο κοντά απ’όσο περιμέναμε. Σύμφωνα με τις προβλέψεις του, το επικείμενο κόκκινο φεγγάρι (20 Ιανουαρίου 2019) θα πυροδοτήσει μια σειρά γεγονότων τα οποία θα φέρουν την Αμερική σε δυσχερή θέση.

Νοστράδαμος


Άρθρο σχετικά με προφητείες χωρίς Νοστράδαμο δεν κάνει! Ο Νοστράδαμος (1503-1566) ήταν Γάλλος φυσιοθεραπευτής και μάντης. Το πιο γνωστό βιβλίο του ήταν “Οι προφητείες” και οι πιστοί αναγνώστες του πιστεύουν πως δεν έχουν εκπληρωθεί όλες. Για το 2019 αναφέρει πως θα ξεσπάσει ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος ανάμεσα στην Αμερική και την Κίνα ή Ρωσία ή Βόρεια Κορέα και εκτός από αυτό θα έχουμε πτώση μετεωριτών που θα οδηγήσει σε μείωση του πληθυσμού!

Ingersoll Lockwood


Ο συγγραφέας Ingersoll Lockwood (1841-1918) έγραψε μερικά βιβλία που ορισμένα φαίνονται να παραλληλίζουν με τα τωρινά δεδομένα. Ένα από τα βιβλία του είναι το “Baron Trump and his marvelous underground journey” που εκδόθηκε το 1893.


Αναφέρεται σε ένα αγόρι με το όνομα Wilhelm Heinrich Sebastian Von Trump που ζει στο κάστρο Trump στη Νέα Υόρκη και έχει ένα δάσκαλο που λέγεται Don. Ο γιος του Trump λέγεται Barron William Trump!


To 1896 έγραψε το “1900 or the last president” με σενάριο παρόμοιο με τα τωρινά δεδομένα της Αμερικής όπου οι άνθρωποι υπό την καθοδήγηση των Αναρχικοί και των Σοσιαλιστών απειλούν να καταστρέψουν τα σπίτια των πλουσίων που τους καταπιέζουν για πολλά χρόνια”. Επίσης γράφει ότι το πρώτο κτήριο που καταστράφηκε ήταν το ξενοδοχείο της 5ης λεωφόρου (στο σημείο αυτό βρίσκεται ο πύργος του Trump).

Επίλογος


Ορισμένες μπορεί να θεωρούμε πως “εκπληρώνονται”, όμως το αν όντως ανταποκρίνονται στο συμβάν που αναφέρονται συνήθως δεν μπορεί να αποδειχτεί. Για την Baba Vanga δεν υπάρχουν χειροπιαστά στοιχεία πως οι προφητείες προέρχονται από ‘κείνη μιας και τα γραπτά της είναι στην κατοχή των ακολούθων της και θεωρούνται πως είναι είτε ψευδή είτε παρερμηνευμένες. Ο ίδιος ο Paul Begley κατορθώνει να αυτοακυρώσει την προφητεία του ισχυριζόμενος ότι δεν προβλέπει πως “θα έρθει η ίδια η κόλαση στη Γη” άλλα δεν αρνείται την πιθανότητα να συμβεί. Για τον Νοστράδαμο, οι μελετητές των προφητειών του λένε πως είναι αδύνατο να συμβούν και χρειάζεται μεγάλη δόση διορατικότητας (ή έστω τύχης) για να βγουν πραγματικές, μιας και οι περισσότερες είναι ακατονόητες σε εμάς ή έχουν παρερμηνευτεί. Τι θα μας φέρει άραγε το 2019?

59 views0 comments
bottom of page