top of page
  • Writer's pictureThe Codex Cultus Concept

Majestic 12



To 1984 διέρρευσε ένα έγγραφο, που η ύπαρξή του θα μπορούσε να αλλάξει τον κόσμο όπως τον γνωρίζουμε, μαζί με μια μπομπίνα των 35mmενός φιλμ του 1950 στο οποίο εμφανίζει την επικοινωνία των Αμερικανών με εξωγήινους. Θα μπορούσαν αυτά ως γεγονότα να οδηγήσουν στη σύσταση της Majestic 12;

Η σύσταση της Majestic 12


Εάν ήσασταν ο πρόεδρος Truman το 1947 και σας παρουσίαζαν πειστικά στοιχεία ότι υπάρχει εξωγήινη παρουσία στη Γη, τι θα κάνατε; Σίγουρα θα φτιάχνατε μια επιτροπή να εξετάσει τα διαθέσιμα στοιχεία όπως και έγινε! Σε έγγραφα της CIA που χρονολογούνται από το 1952 αναφέρουν πως ο πρόεδρος Truman έφτιαξε μια ομάδα με σκοπό την εξέταση ατυχημάτων με UFO, αφήνοντας να εννοηθεί πως μετά το Roswell έγιναν ακόμα περισσότερα. Αυτή η ομάδα πήρε την ονομασία Majestic 12 ενώ τα έγγραφα που διέρρευσαν θα μπορούσαν να θεωρηθούν ως βασική πηγή στοιχείων για την επίσκεψη στη Γη από εξωγήινους.

Εκτός από την Majestic 12, δημιούργησε τη «NationalSecurityAct» (=Δράση Εθνικής Ασφάλειας) καιτο «National Security Council» (=Συμβούλιο Εθνικής Ασφαλείας) ως απάντηση σε αυτή την απειλή.


Υπάρχουν στοιχεία πως κατά την διάρκεια της προεδρίας του Αϊζενχάουερ προσγειώθηκε ένας εξωγήινος στη Γη ο οποίος απαίτησε να δει τον Πρόεδρο. Τον έλεγαν “Valiant Thor”και με την ομάδα του ήρθε σε επαφή με πολιτικούς και διοικητές της Αεροπορίας σε πολλές περιπτώσεις τους έδωσε συμβουλές για το πώς να μην αποτελούν πρόβλημα στην διαγαλαξιακή κοινότητα με την χρήση των ατομικών και πυρηνικών όπλων όπως επίσης και οδηγίες για το πώς θα αντιμετωπίσουν άλλους εξωγήινους που θα έρθουν σε επαφή.

Επίλογος


Θα μπορούσε ποτέ όντως να υπήρξε μια οργάνωση που να ανήκει στην κυβέρνηση με το όνομα Majestic 12 και αν υπάρχει βοηθάει την Αμερική σε συνεργασία με τα υπόλοιπα έθνη να χαράξουν τον δρόμο για μελλοντική επικοινωνία μεταξύ ανθρώπων και εξωγήινων; Ίσως και να μην απέχουμε πολύ (ίσως καμιά δεκαετία) όπου ο Πρόεδρος της Αμερικής θα ανακοινώνει επίσημα ότι εξωγήινοι επισκέφτηκαν τη Γη όχι μόνο στο παρελθόν και πως ίσως βρίσκονται ανάμεσά μας!

30 views0 comments
bottom of page