top of page
Writer's pictureThe Codex Cultus Concept

Ψυχοβολία: Οι ''κρυμμένες'' δυνάμεις του εγκεφάλου



Ο άνθρωπος είναι πομπός και δέκτης συχνοτήτων. Κάθε σκέψη που κάνουμε εκπέμπει ένα είδος συχνότητας, και μας προκαλεί τα αντίστοιχα συναισθήματα. Με τον ίδιο τρόπο δέχεται σαν δέκτης τις συχνότητες που υπάρχουν γύρω του σαν ένα είδος επικοινωνίας πάνω σε μια ενεργειακή «γέφυρα». Οι ενέργειες ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων, που εκπέμπονται από τον εγκέφαλο ενός πομπού και λαμβάνονται από τον εγκέφαλο ενός δέκτη ονομάζονται ψυχοβολία ή αλλιώς τηλεπάθεια. Οι συχνότητες χωρίζονται σε δύο είδη, το συνειδητό του εγκεφάλου, που παράγει συναισθήματα, σε ότι έχει σχέση με την υλική υπόσταση, και το ασυνείδητο, το οποίο δέχεται υπερβατικές συχνότητες, αλλά και εκπέμπει πέραν της υλικής υπόστασης.

Οποιοσδήποτε οργανισμός παράγει ενέργεια εκπέμπει συχνότητες. Τα οργανικά τμήματα στο εσωτερικό μας (π.χ. καρδιά, πνεύμονες), εκπέμπουν συχνότητες και με τον ίδιο τρόπο, οτιδήποτε γύρω μας. Εκπέμπονται εισερχόμενες και εξερχόμενες συχνότητες από το ενεργειακό πλέγμα της γης και όλα μαζί αλληλεπιδρούν. Το DNA μας δεν είναι μόνο υπεύθυνο για την κατασκευή του σώματός μας, αλλά επίσης εξυπηρετεί την αποθήκευση πληροφοριών και τις επικοινωνίες. Μια πρόσφατη Ρωσική επιστημονική έρευνα, σχετικά με το ανθρώπινο DNA, εξηγεί άμεσα η έμμεσα φαινόμενα όπως η μαντική ικανότητα, η διαίσθηση, η εξ αποστάσεως θεραπεία, η αυτό-θεραπεία, οι ασυνήθιστες αύρες γύρω από ανθρώπους, η επήρεια του μυαλού στον καιρό και άλλα. Ερευνητές κόβουν μεμονωμένα γονίδια DNA και τα τοποθετούν αλλού, με ενθουσιασμό δημιούργησαν συσκευές οι οποίες επηρεάζουν τον κυτταρικό μεταβολισμό μέσω διαμορφωμένων ραδιοφωνικών και φωτεινών συχνοτήτων, επισκευάζοντας έτσι τα γενετικά ελαττώματα. Κάθε ον ζει μόνιμα μέσα σε μεταβλητά ηλεκτρικά πεδία του εκάστοτε περιβάλλοντός του. Αυτά τα πεδία είναι διαφορετικά στην πόλη και διαφορετικά στην φύση. Στην πόλη εκτός από την ηχορύπανση, υπάρχει και έντονη ηλεκτρομαγνητική, που δρα επάνω μας σωματικά και ψυχοπνευματικά. Οι εκπομπές ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων από κεραίες τηλεοράσεως, ραδιοφώνου- κυρίως FM –, κινητής τηλεφωνίας, ραντάρ, ηλεκτρικών δικτύων, βιομηχανικών μηχανημάτων κλπ. επηρεάζουν τα κύτταρά μας άμεσα. Περισσότερο δυσάρεστες είναι αυτές οι επιπτώσεις σε όσους έχουν αδύνατο, πεσμένο, προσωρινά ή μόνιμα νευρικό σύστημα ( ή αλλιώς ψυχισμό ).

Σύμφωνα λοιπόν με τον ηλεκτρομαγνητισμό που παίρνουμε από το περιβάλλον, θετικό ή αρνητικό, αλλά και σ αυτόν που δημιουργείται μέσα μας, κάθε άνθρωπος έχει το δικό του ατομικό ηλεκτρισμό, τη δική του «αύρα».

Την ενέργειά μας μπορεί να αυξήσει και η κινητικότητά, ή και το αντίστροφο. Όταν αθλούμαστε παράγεται ορμόνη που ανεβάζει τη βιοενέργειά μας, τον ψυχοδυναμισμό μας, γιατί βασίζονται σε χημικές διεργασίες των κυττάρων.

Η Δυνατή Ψυχοβολία

Ορισμένα άτομα χάρη στο δυνατό ψυχοδυναμισμό τους, τη δυνατή «αύρα» τους έχουν την ικανότητα να σπάνε από μακριά γυάλινα αντικείμενα, να μαραίνουν λουλούδια, να στραβώνουν ελάσματα, ή να προκαλούν άλλα ψυχοκινητικά η τηλεπαθητικά φαινόμενα.

Πειράματα Τηλεπάθειας και άλλων Ψυχικών Φαινομένων

Ο Δρ Άγγελος Τανάγρας αντιμέτωπος με το κίνημα του πνευματισμού,με μεγάλο κοινό σε Ευρώπη και Αμερική, μέσω της Εταιρείας Ψυχικών Ερευνών που ίδρυσε το 1923, πειραματίστηκε στην τηλεκίνηση, τη τηλεπάθεια, τη διόραση και την ψυχομετρία.

Εκατοντάδες πειράματα πραγματοποιήθηκαν για σειρά ετών στα γραφεία της εταιρείας με στόχο να διερευνηθεί η ηλεκτρική δραστηριότητα του εγκεφάλου. Μέλη της Εταιρείας Ψυχικών Ερευνών υπήρξαν μεταξύ άλλων ο Αϊνστάιν, ο Φρόιντ, ο Ανρί Μπεργκσόν και η Μαρί Κιουρί....

Πηγές:

Άγγελου Τανάγρα: Το πεπρωμένον και η τύχη (Η θεωρία της ψυχοβολίας). Αθήναι 1943.

http://www.nea-acropoli-athens.gr/arthra/oikologia/1039-peiramata-parapsyxologias-sthn-prwhn-sobietikh-enwsh

http://www.iefimerida.gr/news/323263/syskeyi-epitrepei-se-anthropoys-na-epikoinonoyn-tilepathitika-me-rompot-vinteo

http://www.koutouzis.gr/dinamiko.htm

http://otyposnews.gr/archives/27629

http://www.insider.gr/epiheiriseis/tehnologia/33607/peiramata-tilepatheias-kanei-i-facebook

401 views0 comments
bottom of page